Všetko pripnuté? Tu je postup, ako odstrániť váš účet Pinterest

pinterest na smartphone prykhodov / 123RF Možno ste sa Pinterestom dostali do čiernej diery remeselníckych potrieb a jediný spôsob, ako potlačiť závislosť, je ísť studeným moriakom. Možno ste sa nikdy skutočne nedostali do online náladovej rady, alebo možno máte osobný aj obchodný Pinterest a oboje nepotrebujete. Bez ohľadu na to hľadáte svoj profil Pinterest offline. Pinterest ponúka dve možnosti odstránenia účtu: deaktiváciu, ktorá odstráni všetko z očí verejnosti, ale ponechá ju nedotknutú, ak si to náhodou rozmyslíte, a úplné vymazanie bez možnosti spätného pohľadu. Obidve možnosti sú našťastie celkom priame. V tejto rýchlej príručke nájdete informácie o tom, ako odstrániť svoj účet Pinterest.

Ako deaktivovať váš účet Pinterest

ako vymazať váš pinterest účetako zmazať váš pinterest účet

Nie ste si istí, či ste pripravení trvalo sa vzdať pripínania? Deaktivácia účtu znamená, že váš profil vrátane vašich pinov už nie je verejne viditeľný a vaše ďalšie účty sociálnych médií už nie sú prepojené s vaším účtom Pinterest.

  1. Po prihlásení do Pinterestu kliknite na tlačidlo svojho profilu. V aplikácii Pinterest je to ikona „osoba“ v dolnej časti obrazovky. Ak namiesto toho používate webový prehliadač, kliknite na možnosť ponuky „Uložené“ v hornej časti.
  2. Prístup k nastaveniam Pinterestu získate kliknutím na ikonu skrutky (je to ten šesťuholník s kruhom vystrihnutým zo stredu). V aplikácii je vpravo hore vo vašom profile. Používatelia počítačov ho nájdu priamo nad svojím používateľským menom na svojej profilovej stránke.
  3. V mobile klepnite na „Upraviť nastavenia“, potom posuňte zobrazenie nadol a vyberte možnosť „deaktivovať účet“. Na počítači kliknite v časti „Základy účtu“ na „deaktivovať účet“.
  4. V ďalšom okne potvrďte svoje rozhodnutie.

Ako odstrániť váš účet Pinterest

Vymazanie účtu Pinterest je rovnako ľahké ako deaktivácia. Aby sa ubezpečil, že naozaj chcete natrvalo stratiť všetky tieto piny, Pinterest oživí účet, ak sa do dvoch týždňov znova prihlásite. V opačnom prípade je tento účet Pinterest rovnako preč ako zlyhanie Pinterestu, ktoré spĺňa dno koša.

  1. Prejdite do svojho profilu - klepnite na ikonu „osoba“ v aplikácii (v dolnej časti obrazovky) alebo kliknite na možnosť „Uložené“ v hornej časti stolového počítača.
  2. Prístup k nastaveniam účtu získate klepnutím na ikonu skrutky (je to ten šesťuholník s kruhom vystrihnutým zo stredu). Používatelia mobilných zariadení ho nájdu v pravom hornom rohu svojho profilu vedľa vyhľadávacieho panela, zatiaľ čo v prehliadači pre počítače je toto nastavenie pri prezeraní vášho profilu nad vašim používateľským menom.
  3. V nastaveniach účtu klepnite na „Upraviť nastavenia“, ak ste v aplikácii, alebo na „Základné informácie o účte“ v prehliadači.
  4. V aplikácii posuňte zobrazenie nadol a vyberte možnosť „Zavrieť účet“. Ak ste v prehliadači a nie v aplikácii, kliknite na tlačidlo „deaktivovať účet“ na konci možností Základy účtu.
  5. Potvrďte svoju voľbu v nasledujúcom okne - v prehliadači, pretože obe možnosti sú v deaktivačnom nastavení, musíte namiesto deaktivácie zvoliť možnosť „natrvalo uzavrieť účet“.

Pamätajte, že ak odstránite svoj účet Pinterest, Pinterest archivuje údaje dva týždne. Všetko, čo musíte urobiť, je prihlásiť sa a kliknúť na odkaz na opätovnú aktiváciu vo vašom e-maile, ak si to rozmyslíte. Ak deaktivujete svoj účet, môžete sa kedykoľvek prihlásiť, aby ste sa znova aktivovali a stále mali prístup k uloženým pinom.

Posledné príspevky