Ako zablokovať niekoho na Pintereste (alebo ho odblokovať)

ako zablokovať niekoho v aplikácii Pinterest iPad Pinterest Marcel De Grijs / 123RF Spam zabíja vašu online náladu? Aj keď sú profily Pinterest všetky verejné, používatelia sa môžu rozhodnúť, že zablokujú štipce, aby zabránili správam, označeniam páči sa mi a komentárom v ich vlastných pinoch. Táto funkcia je k dispozícii od roku 2012 a poskytuje používateľom spôsob, ako blokovať spamerov aj negatívnych komentárov; tiež vám umožňuje zabrániť iným používateľom v interakcii s vašimi pripináčikmi z akýchkoľvek dôvodov. Ak si nie ste istí, ako túto funkciu používať, pripravili sme sprievodcu, ako niekoho zablokovať na Pintereste, spolu s komplexnejším sprievodcom, ako používať Pinterest.

Čo robí blokovanie niekoho na Pintereste?

Pinterest je verejná platforma, čo znamená, že pokiaľ nepripnete na tajnú nástenku, nemôžete mať kontrolu nad tým, kto si pozrie vaše pripináčiky. Je dôležité si uvedomiť, že blokovaný používateľ môže vaše kolíky stále vidieť, ak prejde na váš verejný profil. Aj keď zablokovaný používateľ bude naďalej vidieť vaše pripináčiky, ak sa tam dostanú, nebude môcť sledovať vaše nástenky, posielať vám správy ani komentovať alebo označovať, že sa vám páčia. Blokovaní používatelia sa tiež nezobrazia vo vašom informačnom kanáli správ, ale zobrazia sa vo výsledkoch vyhľadávania, informačných kanáloch a skupinách.

Ak ste obsah tohto používateľa v minulosti pripnuli alebo označili, že sa vám páči, vaše kolíky nezmiznú, akonáhle zablokujete daného používateľa. Ak sa chcete špendlíkov zbaviť, musíte každý z nich ručne zapojiť a uvoľniť.

Blokovaný používateľ tiež nedostane upozornenie na blokovanie, takže nikoho neurazíte v okamihu, keď klepnete na tlačidlo blokovania. Zistia však, či sa vás pokúsia sledovať alebo komunikovať s jedným z vašich pinov.

Pinterest tiež poznamenáva, že používatelia by mali po zablokovaní daného používateľa nahlásiť každé obťažovanie a kyberšikanu.

Ako niekoho zablokovať na Pintereste

Krok 1: Ak chcete niekoho zablokovať na Pintereste, musíte najskôr nájsť verejný profil osoby. Kliknutím na meno vo vnútri špendlíka môžete prejsť na profil. Prípadne môžete začať do vyhľadávacieho panela písať meno používateľa a kliknúť na Ľudia vyhľadávať výlučne používateľov.

Krok 2: Keď sa dostanete do profilu používateľa, blokovanie je len otázkou nájdenia správnych ikon. Klepnutím na ikonu vlajky, ktorá sa nachádza nad používateľským menom a vedľa tlačidla na sledovanie, daného používateľa zablokujete. Kliknite na červenú farbu Blokovať dokončite svoje rozhodnutie v rozbaľovacom okne. Upozorňujeme, že postup je rovnaký pre iterácie Pinterestu pre stolné počítače aj aplikácie.

Ak si to rozmyslíte ...

Potrebujete odblokovať používateľa? Ak chcete niekoho odblokovať na Pintereste, jednoducho prejdite na jeho profil a klepnite na ikonu Odblokovať ikona.

Blokovať niekoho na Pintereste je však ľahké a zabráni mu v tom, aby vám posielal správy a komentáre. Blokovanie síce nezabráni používateľovi v zobrazení vášho profilu, ale nastavenie zabráni komentárom a správam od tohto používateľa. Pamätajte, že blokovaním používateľa sa príspevok nestane menej verejným, takže ak pripnete niečo, o čom nechcete, aby široká verejnosť vedela, pripnite si ju na tajnú nástenku. Teraz, späť k vytvoreniu tejto vývojovej tabuľky nálady, je bez spamu.

Posledné príspevky