Ako odomknúť redizajn pracovnej plochy Facebooku pre včasný prístup

Facebook na pracovnej ploche sa bude čoskoro oveľa viac podobať verzii sociálnej siete, ktorá je vo vašom telefóne, pretože začne unikať očakávaný redizajn. Vo štvrtok 19. marca začal Facebook zavádzať možnosť prihlásiť sa do nového efektívneho dizajnu pracovnej plochy, ktorý ponúka aj nové funkcie, ako je rýchlejší výkon a tmavý režim. Nový dizajn sa stane predvoleným vzhľadom pre facebook.com neskôr v tomto roku, uviedla spoločnosť Digital Trends.

Aktualizovaná webová stránka facebook.com, ktorá bola prvýkrát predstavená na veľtrhu F8, využíva navigáciu podobnú navigácii mobilnej aplikácie so záložkami pre domácnosti, Watch, Marketplace, Groups a ďalšie. Pri väčšej veľkosti obrazovky sú však ďalšie skratky umiestnené v bočnom paneli vľavo. Príbehy tiež poskočia na vrchol a zrazia pole aktualizácie stavu o úroveň nižšie.

Predchádzajúce Ďalej 1 z 3 redizajn facebooku ako sa prihlásiť k odberu noviniekfacebook redesign ako sa prihlásiť do darkmoderedizajn facebooku ako sa prihlásiť do profilu

Redizajn nie je len o minimalistickom vzhľade konzistentnom s mobilnou aplikáciou. Facebook hovorí, že dizajn pomáha používateľom rýchlejšie nájsť to, čo hľadajú, zatiaľ čo domovská stránka a nasledujúce stránky sa tiež načítajú rýchlejšie. Pri vytváraní novej udalosti, stránky alebo skupiny sa na webe počas práce zobrazí ukážka v reálnom čase.

Aktivácia nového dizajnu umožní používateľom skorý prístup do nového tmavého režimu. Možnosť zobrazenia je navrhnutá tak, aby sa pri nočnom posúvaní minimalizoval jas a odlesky obrazovky.

Zatiaľ čo nový vzhľad bude pre všetkých neskôr v tomto roku predvolený, Facebook najskôr zavádza dizajn ako funkciu prihlásenia - čo znamená, že si ho môžete vyskúšať skôr a v prípade nenávisti sa môžete vrátiť ku klasickému Facebooku (zatiaľ). to. Nie každý používateľ ešte nemá prístup, ale Facebook od dnešného dňa rozširuje dizajn na „väčšinu používateľov“.

Ak chcete zapnúť nový dizajn, prejdite do ponuky Nastavenia a vyberte možnosť „Zobraziť nový Facebook“. Ak sa chcete vrátiť späť, prejdite do rovnakej ponuky, ale vyberte možnosť „prepnúť na klasický Facebook“.

Keďže Facebook bol zdieľaný s pôvodným oznámením o redizajne, dizajn sa zameriava aj na komunitu, s ľahším prístupom k skupinám a možnosťou zdieľať príspevky priamo so skupinami bez toho, aby ste opustili zdroj správ. Komunita sa pripája k ochrane osobných údajov ako hlavný dôraz na platformu a generálneho riaditeľa Marka Zuckerberga.

Posledné príspevky